DANTRAFO  –  Transformator Design

DANTRAFO har gennem de seneste 35 år opbygget en position som en af Europas førende producenter af transformere og viklede komponenter. Utallige produkter er blevet udviklet i tæt samarbejde med kunderne, hvor DANTRAFO har bidraget til at sikre den rigtige løsning og teknologi til kundens applikation.
Med fabrikker I Danmark, Sverige og Kina kan DANTRAFO tilbyde en global løsning på kundens transformerbehov og gennem direkte ejerskab af alle fabrikker kan vi sikre kvalitet, levering og fleksibilitet fra ide skabelse til levering af en færdig løsning.

Vores salgs- og udviklingsingeniører ser frem til at støtte jer med jeres næste udvikllingsprojekt.

Standard Produkter

DANTRAFO kan levere en bred række af standard produkter. De mest populære typer lagerføres i mindre kvantiteter. Under hver produkt gruppe findes en liste med lager varer.

Kundespecifikke produkter

Hovedparten af DANTRAFOs produkter er kundedesignede. Produktlisten omfatter mere en 20.000 part numre og hver dag afsluttes der adskillige nye design i vores udviklingsafdelinger i Danmark, Sverige og Kina. Prdukterne spænder fra små 5x5mm data line transformere til 100KVA 3 fase transformere på over 400kg. DANTRAFO besidder alle kerne og vikle teknologier og kun fantasien sætter grænser for hvilke induktive komponenter vi kan realisere.

Teknisk rådgivning og Design Support

Et hold af erfarne transformer konstruktører står klar til at yde teknisk rådgivning og gennemgå jeres nye projekter indenfor transformere og alle former for viklede komponenter. Udover hovedkontorets design center har datterselskaberne Transformator Teknik i Sverige og Dantrafo Electronics Suzhou i Kina deres egne design afdelinger til at understøtte de lokale markeder.