Generelt

Siden grundlæggelsen i 1979 har DANTRAFO tilstræbt at tilbyde bedst mulige produkter og service ved systematisk at vælge de bedste materialer og konstruktionsprincipper og investere i det mest avancerede produktionsudstyr. Vores erfarne udviklingsteam har adgang til et veludrustet test laboratorium, der sikrer at vi løbende kan opretholde og forny vores utallige godkendelser. Udviklingsteamets erfaring og know-how sikrer en stærk base for fremtidige nyudviklinger.
Fabrikkerne er alle ISO9000 certificerede, således produkterne opretholder et konstant højt kvalitetsniveau og alle kvalitetsprocedurer løbende bliver overholdt.
Med grundlæggelsen af Dantrafo Electronics Suzhou i China kan DANTRAFO overføre produktion og know-how til et område med lavere lønomkostninger herved følge de globale kunder. Dantrafo Electronics Suzhou er en ”full service” organisation, der kan betjene lokale kunder på alle måder og sikre at fremtidig innovation kan iværksættes lokalt. Gennem direkte ejerskab af Dantrafo Electronics Suzhou kan vi sikre at overførslen af jeres projekt sker under fuld kontrol.